Peartree Hill garage

Belfast, Northern Ireland
Domestic extension
Project: Peartree Hill garage
Location: Belfast, Northern Ireland
Type: Domestic extension

A garage conversion to the rear of an existing two storey family home in Peartree Hill, near the village of Comber.

Our clients were keen to convert their unused garage into a South facing family space for summer living and for use as an office.

The main garage was converted into a bright studio with views to the North and the first floor was converted into a well equipped gymnasium. On the South facing side
we designed a contemporary bar with a dining space for summer entertaining and a built-in outdoor ‘Braai’ BBQ oven. An additional portico with glazed roof and open sides created a tremendous indoor / outdoor family venue for summer afternoons and evenings.